top of page

Personlighetstyper og deres kritiske rolle i et velfungerende team

Team dagen 2020 - casual --4.jpg

Bli bevisst deg selv og dine preferanser.

Bli bedre til å kommunisere med de andre i teamet.

Bli bedre til å samhandle med de andre i teamet.

Få et språk og noen felles knagger å henge kommunikasjonen på.

Inspirert av arbeidet til Carl Gustav Jung og William Moulton Marston har vi utviklet Fargerike Teamtyper. Det betyr at vi anvender et teoretisk rammeverk som er godt utprøvd, og som vi vet fungerer. 

Teamhuset har valgt å bruke Carl G. Jungs typologi der vi ser på tre par med preferanser. Disse preferanse parene er Introversjon -Ekstroversjon, Tanke - Føle og Sansing - Intuisjon. Vi setter sammen to av parene og får fire hovedtyper der hver av disse får to fasetter, som er det siste preferanse paret. 

Instagram Profile Photo - Blank.png

"I am not what happened to me,
I am what I choose

to become."

- Carl Gustav Jung

Vi tror på en metodikk der man selv evner å reflektere og stille gode spørsmål omkring seg selv og egen utvikling.

Språket vi bruker er så enkelt at det sitter, etter at vi har reist. Metodikken er utprøvt, testet og brukes av de mest kjente organisasjonene i verden. 

Gjennom mange år er det utviklet verktøy som hjelper medarbeidere forstå seg selv og de andre i teamet eller organisasjonen bedre. Forhold mellom leder og medarbeider har blitt bedre, team har blitt bedre til å jobbe sammen, selgere har fått mer fart på salget og hele organisasjoner har fått et språk som hjelper dem i en hektisk hverdag.

Et sentralt verktøy på veien til å forstå seg selv og andre er Fargerike Teamtyper rapporten. Vi tør påstå at ingen andre preferanseverktøy gir deg en slik inngang til forståelsen av deg.

 

Ønsker du å vite hvordan andre oppfatter deg kan du bruke 360 rapporten (den er inkludert). 

teamtypene.png
Mine preferanser, i farger!
teamtype modellen.png
Min plassering i modellen!
360.png
Hvordan de andre ser meg!

Fargerike Teamtyper modellen

Rundt på Teamtype modellen finner du åtte forskjellige typer. Det som gjør at du kommer i en av disse åtte typene er et resultat basert på pionerarbeidet til Carl G. Jung om typologier og William Marston Moultons arbeid om typer. Modellen kunne vært gjort mye mer komplisert. Men det tjener ikke hensikten. Vi ønsker å jobbe med verktøy som er enkle å forstå. Da vil du bruke mindre tid på å forstå modellen, og mere tid på å finne gode løsninger for deg. 

teamtypemodeller - Untitled Page (3).png
Vi er alle forskjellige, og så har vi noen felles trekk. Det ene er ikke bedre enn den andre.
Beveg pekeren over figurene under for å se om du kjenner deg igjen.
Pådriveren

Jeg er en fremoverlent type som liker åpen, ærlig og direkte kommunikasjon. Når jeg har bestemt meg for noe er det viktig for meg å få det til. Jeg liker å ha kontroll og jeg vil gjerne styre litt. Si i fra om det blir for mye. Det setter jeg pris på!

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Teamspilleren

Jeg er en engasjert, optimistisk og sosial person, som er kjent for å skape god stemning i teamet. Jeg har snakketøyet i orden, så her kan det gå unna. Jeg liker å være inkludert i alt som skjer, så hold meg informert!For more info, they can follow you on social in a click.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Verdidriveren

Jeg er limet i teamet. Jeg viser omsorg, jeg lytter, og jeg er et stille arbeidsjern i teamet. Når noen trenger hjelp er jeg på plass. Jeg er en lojal person, og jeg veier mye av det som skjer opp mot mine verdier. 

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Vurdereren

Jeg er teamets systematiske alibi. Jeg trives når jeg kan stupe ned i grundige analyser og kose meg med detaljene. Bruk meg gjerne som en kvalitetsikrer. La meg tenke igjennom før jeg svarer, det liker jeg.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon

Opplev magien når dere ser hvordan forskjellene gjør dere bedre!

IMG_2867.jpg
IMG_2903.jpg
IMG_2883.jpg

Ta kontakt for å høre hvordan vi kan lage en dag dere garantert vil huske!

bottom of page